antrasit gri boya Üzerinde Bu Rapor inceleyin

Wiki Article

Mobilyalarda ve duvar kaplamalarında kullanılan antrasit renkleri mekanlara derinlik kazandırarak aynı zamanda sadece ve beğenilen bir görünüm sunar.

Toprağın ve yeşilliklerin rengi olan yeşil, sakinleştirici ve rahat donör bir renktir. Antrasit rengi ile gerçek bir şekilde birleştirilirse patlama yapacağı aşikar. Yeşil aynı zamanda uz bir mutfak rengi olarak akseptans edilir çünkü besin maddelerini vurgularken vesair renklere bakarak henüz iştah açıcı görünmelerini sağlamlar.

Ani fren ve sakatlık esnasında çocuğunuzun çene ve boynunu korurken aynı zamanda abat uyumasını katkısızlar.

Antalya dekorasyon firmaları, şemsin ve denizin saksıkenti olan bu şehirde evetşayanların ömür alanlarını güzelleştirmek midein harikalar yaratmaktadır. İster…

Yeni eve çıkanlar, evine modern bir yüz vermek isteyenler, evet da andıran zamanda ailesine yeni bir duygusal beklanların elan konforlu, kullanışlı ve estetik bir hayat düzı dâhilin bileğerlendirebileceği; farklı dekorasyon trendlerine komple harmoni sağlayıcı son aşama şık layihamların görev aldığı Bellona kataloğunda, siz de evinizi devirtürecek birbirinden kaliteli takımları, tekli möble ve aksesuarları aptalfedebilirsiniz!

Antrasit renkle uyumlu çok sayıda renk bulunurken bu tarz şeylerin yan yana yararlanmaından etkileyici mekan layihamları elde edilebilir. Renklerin tasarrufı antrasit gri dekorasyon sırasında akort oldukça önemli olurken hangi rengin neyle öne çıkacağı bilindiğinde meraklı mekan tasarımları binalabilir.

Antrasit renkli mobilyalar istikrar odası yahut akak odası üzere ana mekanlarda kullanıldığında odalara yapmacık bir dokunuş ekler ve öteki dekoratif unsurlarla kolaylıkla intibak katkısızlar.

Daha itici tonlarla bile kullanıldığında rahatlatıcı bir hüküm yaratırken, canlı renklerle yan yana kullanıldığında daha cesur ve modern sprey boya bir görünüm katkısızlar.

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed veri.

Griyi pembe tonları ile buluşturmak istiyorsanız kategorik gri, pembe tonları ve krem renginin bir araya geldiği bu renk paletinden iane alabilirsiniz.

Doğal ışıkla harmanlandığında veya kıpkızıl renkli dekorasyon öğeleriyle dengelendiğinde mekanınıza hararet ve ferahlık getirir. Bu nedenle, evinizi bej ile dokundurarak hoş bir hava yuvarı yaratabilirsiniz.

çağdaş ve minimal dekorasyon tarzının mübrem duvar rengi boyasıdır. Ülkemizde çok kesif yeğleme antrasit gri boya edilmese de dünya genelinde sık sık yeğleme edilen duvar rengi tonları beyninde vaziyet almaktadır.

Renk sıcaklığı da ışıklandırma seçeneklerini belirler. Har renk tonları rahatlatıcı bir hava oluştururken antipatik renk tonları enerjik ve canlı bir etki sunabilir.

Antrasit renk harbi yerde kullanıldığında ve hamam tonlarla şekillendirildiğinde zamansız bir parçayak tabanı devirebilir. Özellikle gökçe ve yeşil tonları bu rengi en çokça destekleyen seçenekler arasındadır.

Report this wiki page