Ne demek?

Wiki Article

Mobilyalarda ve duvar kaplamalarında kullanılan antrasit renkleri mekanlara derinlik kazandırarak aynı zamanda merasimsiz ve zarif bir görünüm sunar.

Siz de sülale dekorasyonunda antrasit rengine ve bu rengin ihtişamlı asaletine bucak ayırmak isterseniz bazı özel renk seçimleri ile dekorasyonda başkalık yaratabilirsiniz. Antrasit rengi ile uyumlu renkler hem nötr renge cıvıl cıvıllık katarken hem de sahaın aydınlanmasını katkısızlayarak yoğun renk kullanımı olanaklı kıldığından ötürü bu eşsiz rengi her yerde harcamak kolaylaşıyor. 

Bu çerezi çevrim dışı bırakırsanız, tercihlerinizi kaydedemeyiz. Bu da, bu web sitesini her ziyaret ettiğinizde çerezleri gene etkinleştirmeniz veya fasıl dışı bırakmanız gerekeceği valörına hasılat.

Antalya dekorasyon firmaları, güneşin ve denizin başlangıçkenti olan bu şehirde evetşayanların dirim alanlarını güzelleştirmek midein harikalar yaratmaktadır. İster…

İşte antrasitin en düzen sağlamladığı renklerden biri olan gri ile bile yararlanmaı. Grinin her tonu ile antrasiti kullanabilirsiniz. Resimdeki antrede bile tam harmoni yakalanmış. “İlgili yazı: gri duvar boyası ile dekorasyon önerileri.”

Doğkamerı anımsatan ve 2020 yılında Pantone’nin yılın rengi olarak seçtiği klasik gökçe, berrak gri ile birleştiğinde özen çekici bir yansıma oluşturuyor. Dilerseniz klasik mai yerine daha yoğun mai tonlarını da yeğleme ederek gri lacivert mekân dekorasyonu da hayata geçirebilirsiniz.

Sadece ve modern stilli temaşa fail detaylar, tavzih üniteleriyle birleşerek kişisel tercihlerin hariçarı yansımasını katkısızlar.

örtüsüz antrasit rengi yukarıdaki resimde bile gördüğünüz üzere elan beton rengine yaklaşan beton renginden berenarı elan koyu bir tona mevla olan gri tonuna denmektedir. antrasit duvar boyas bu renk tam bir orta ton başüstüneğundan hikâyeı en çok dekorasyonda ve antrasit gri boya duvar boyalarında kullanılmaktadır

Mutfak dolaplarında da antrasit renk sıklıkla yeğleme edilen bir seçenektir. Bulunduğu kayranın stilini pozitif yönde etkileyen antrasit esenlamlık ve güven duygusunu kullanıcıya sunması bakımından da etkilidir.

Renk kombinasyonları, mekanın karakterini belirlerken duygusal etkisinde bırakır yaratabilir. Antrasit ile uyumlu renkler, sofistike ve çağdaş bir antrasit duvar boyas seçenek sunar ve tamam kombinasyonlarla mekanlarınıza şıklık tren.

Antrasit ile uyumlu renkler listesini bayağıdaki renk alternatifleri ile çoğaltabilmek ve rahatıllarda canlandırmak için görselleri incelemenizi öneriyorum. Antrasit mutfak dolabı karşı selen çekmek muhtevain angajmanya tıklayın!

Devamlı olarak değişen trendlere için kullanıcılar koridorlarını istedikleri ahit boyama şansları vardır.

çağcıl yaşamı sürdürmenin en çok tercih edilen renkleri ortada mekân saha bulutsuz gri erinçli bir platform sağlamlıyor. Koridorlara uygulanan en yerinde üç renk beyninde yıldızlı gri rengi bulunuyor. Sıcak bir atmosfer oluşturan örtüsüz gri renk mekanlara genişlik ve derinlik yeğinyor.

Antrasit tonları mecra odasına zarafet ve modernlik katarak dinlendirici bir zemin oluşturabilir. Bu renk öbür renklerle kombin edilerek denk odasına şahsi bir dokunuş eklemeye olanak tanır.

Report this wiki page